Minifee Chloe – podzimní barvy

Mohlo by se vám líbit...

komentářů 22

  1. jitacopi napsal:

    Nádherné fotky, co víc k tomu říct. Úžasně jsem se pokochala, Chloe je jako živá.

  2. Eva napsal:

    Krásné podzimní dovádění Chloe, fotky jsou opravdu nádherné. Ten sluníčkový podzimní den z nich přímo dýchá.

  3. inka napsal:

    Chloe je úžasná a ty ještě úžasnější, protože ty fotky jsou výstavní. Já díky panenkám mám ráda i zimu, protože mě vloni bavilo fotit ve sněhu, ale jak píšeš… je to teď moc špatný se světlem.

  4. Šavrda napsal:

    Rení, teda ta je nádherná! Líbí se mi v těch modrých očí, ale se zelenými je to ještě mnohem lepší! A ty dlouhé zrzavé vlásky! No ta je nádherná! A jak si to listí užívá! Mimochodem, donesla jsi si domu moc pěknou dekoraci. 🙂

  5. Chloe je opravdová kráska. Je jedno co má na hlavě a na sobě a jaké má  oči. Vždy je úžasná. Navíc, vždy z každého úhlu je jiná a lavička je šikovná 🙂  🙂

  6. Blanule napsal:

    Milá Renčo, tohle já právě miluji, když je brzo tma a ráda do tmy i vstávám, mám ráda podzim, ovšem zimu přímo zbožňuji, večerními procházkami když je sníh a on stříbrně svítí,jsem přímo posedlá. Já naopak díky panenkám začínám oceňovat jaro a léto, které jinak  moc nemusím, protože mohu nafotit krásné fotky.

    Tvé fotečky jsou opět krásné, moc to Chloe sluší, tahle barva vlasů se mi strašně líbí, a se zelenými kukadly je úplně perfektní:-)

    • Panenkománie napsal:

      Díky Blani a přesně takové pocity ze zimy mám když jsem na dovolené na horách, sedím u horké kávy, koukám ven a čekají na mě třeba lyže…. a neslyším neustále "mamíííí… mamííííí… mama.. mama…" 🙂 jsem hrozná, ale zimu mám ráda jen do Vánoc, pak už bych ráda jaro 🙂

  7. Nádherný podzimní fotky a  Chloe je překrásná.

  8. edibjd napsal:

    Přenádherné fotky… ty barvičky… krása!

  9. Blanule napsal:

    Synátor se naštěstí pomamil, takže již teď každý den vyhlíží sníh, a je to veliký chodec, takže jsme na ty procházky chodili spolu, nafasovali jsme autovesty a vyrazili. Nyní čekám, jak se bude zima líbit Stelli, ale vypadá to dobře:-)

    Na lyže se snad tento rok také konečně dostaneme, ale brusle já ještě radši.

  10. Silkmilk napsal:

    Chloe je na fotkách jako podzimní královna nebo víla, sama má barvu vlasů jako podzimní listí, super fotky 🙂

  11. Nicole napsal:

    Popravdě prolézám článek po článku,čtvrt dne pryč a stále se nemohu odtrhnout ! Jsem uchvácena =) Vybrala jste si nádherný koníček =)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *