Rozhovor aneb příjemné posezení s redaktorkou z Blesku pro ženy

Mohlo by se vám líbit...

komentářů 24

  1. Šárka napsal:

    Rení Rení, z tebe se stává hotová celebrita! 🙂 Zamilovala jsem se do tvé pracovny!!!! Takovou bych brala také. 🙂

    Krásný článek a nádherné fotky! 🙂 Moc ti to přeji a gratuluji! Čím pak nás překvapíš příště? 🙂 Ale děkuji za odkaz – bylo to super počtení. 😉

    • Panenkománie napsal:

      Šárko děkuji! Seběhlo se to rychle, vůbec by mě to nenapadlo a nakonec to bylo krásné povídání u kávy 🙂 Mimochodem, ona redaktorka je velmi nadaná!

  2. Nikky napsal:

    Gratulujem! Super 🙂 Nádherný článok a super fotky. Vďaka za odkaz, je to super, že sa aj takto cez Teba dozvie svet o nás zberateľoch 🙂 Mám takú radosť z Tvojich úspechov.

  3. Eva napsal:

    Gratuluji, moc hezký článek a nádherné fotky. Některé z panenek jsem viděla poprvé, a jsou nádherné. Přiznám se, že kdybych měla takové krásky, tak k nim mám určitě citový vztah a povídám si s nimi. No, já si s nimi povídám i tak, když si s naším Dominikem s panenkami hrajeme.  Takže přeji stálou tvůrčí invenci a hodně úspěchů v tom krásném tvoření.

  4. Lucie napsal:

    Dobrý den, narazila jsem na vás díky tomuto článku a jsem za to teda moc ráda 🙂 na panenky jsem začala šít, ale vaše díla, to je něco neskutečného 🙂

    • Panenkománie napsal:

      Lucie velmi děkuji a jsem ráda, že se Vám na mém blogu líbí!

    • Mary napsal:

      Gratulujem, tak to je pre teba ďalší fantastický úspech. Je skvelé ako nás zberateľov vlastne reprezentuješ a tým otváraš, rozširuješ obzory o zberateľstve bábik a všetko, čo s tým súvisí, ľuďom, ktorí o tomto koníčku nemali vôbec šajnu. Krásny článok, držím palce, nech máš len ďalšie skvelé úspechy.:-)

      P.S. Máš krásnu pracovňuúdielňu.;-)

  5. inka napsal:

    Renatko, jsi hodně šikovná, jsem strašně ráda, že máš úspěch a také mě velmi těší, že i lidé, kteří tuhle zálibu nechápou, se o nás dozvědí víc.

  6. viky napsal:

    Za chvíli se o tobě dozví celý svět 😀 S panenkama si taky občas povídám, šetřím si na jednu zn. Urban vita, nemáš s nimi nějakou zkušenost? Našla jsem je na doll-dolls.cz. Jinak rozhovor si budu muset přečíst až později, na tabletu mi to z nějakého důvodu nefunguje, z čehož jsem dost zklamaná :-(. Přeju hodně dalších úspěchů!

    • Panenkománie napsal:

      Viky děkuji! Nemyslím si že by o mě věděl celý svět, já jsem ráda za tento blog a za vás všechny kdo mě podporujete svými komentáři!

      Urban Vita, vím jen že existují, bohužel přímou zkušenost nemám.

  7. BJDLover napsal:

    Super článek. Ty už jseš snad celebrita :D!

    Jinak výstava byla moc super, nejvíc se mi z tvých OOAK asi líbila Flóra. Jen bych si přála, aby tam bylo o trochu méně Barbie a o hodně víc monsterek XD.

  8. Katka napsal:

    No, páni, další rozhovor, gratuluji! Tvoje panenky jsou opravdu umělecká dílka, díky, že se o ně s námi tímto způsobem podělíš.

  9. KatKa napsal:

    Ty si slavnááááááááááááá

  10. Katka napsal:

    Slavná ty sláva :X Neumíš číst..

  11. Panenkománie napsal:

    Nemám pocit že bych neuměla číst… jen jsem reagovala na to, co je to být slavná, neboli jinak řečeno, co je to sláva? :-))

  12. hxm napsal:

    Super článok. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *