DNENES Dolls – kolekce Marieta

Mohlo by se vám líbit...

komentářů 13

  1. Růža napsal:

    Renčo, když jsi tuhle úžasnou holčičku představila na Fb, tak mě tolik okouzlila, že jsem neváhala a panenku si objednala. Šatečky jsem jí upletla a dostala jméno Maya. Objednala jsem si dvě panenky D´Nenes, druhou je zrzečka Marieta Sisi.
    Přeji Ti krásné prázdniny.

  2. Kateřina napsal:

    Jo Renatko, tak touto panenkou jsi trochu zavirovala panenkářky 😀 … ona je tak úžasná, že já ji už mám taky objednanou 😀 a jsem zvědavá, zda bude na mě tak skvěle působit i naživo. Když jsi ji na fb ukázala, říkala jsem si, že ji nepotřebuji, a nebudu ji kupovat, že mi stačí Paolka, kterou jsem nevybalila. No tak jsem si Paolku vybalila a zjstila, že mě baví ještě víc než v krabici 🙂 a tak jsem si objednala i tuto roztomilou Dnenes. Tys jí ušila krásné šatičky a moc hezky jsi ji nafotila, i když není pohyblivá 🙂

    • Panenkománie napsal:

      Katko děkuji, ono já když si vezmu sama sebe, jak jsem k ní přišla… teoreticky jsem ji na první pohled vůbec nechtěla a čím déle jsem seděla u Gabriely, tím to bylo horší a horší a najednou si ji nesu do auta 🙂 a jsem za to ráda!

  3. Nikky napsal:

    Je nádherná 🙂 Má takú tú úplne bábikovskú tváričku, dokonalá 🙂

    • Panenkománie napsal:

      Nikky, přesně tak, je to prostě panenka jako malá holčička a je taková reálnější, nemá takový ten „tupý“ výraz očí, prostš se jim moc povedla!

  4. Mary napsal:

    Ja niekedy žasnem koľko typov a druhov bábik ešte vo svete existuje. 🙂
    Je krásnučká, mne pripomína takú malú Indiánku. Vytvorila si jej krásne kvetinové šatôčky.

  5. Ivana Babakat napsal:

    Renato, málem jsi mě nalomila. Tak nevím, jestli to vydržím a nekoupím. 😀

  6. Maggie S. napsal:

    Je to NÁDHERNÁ panenka! Já se sice věnuji především sbírání panenek modelek, ale na této malé princezně můžu oči nechat. Oblečení je taky překrásné. Celkově je prostě úžasná. Moc gratuluji k tak krásné a okouzlující panence. 🙂

  7. Renata Kryšková napsal:

    Dobrý den, sbírám panenky a jak je tady psáno, je úplně úžasná. Zatím se mi nepodařilo ji objednat, nevím kde. Můžete mi prosím někdo poradit? Moc děkuji, Renáta K.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *